Bra Android-appar

bra android apparJag tillhör dem som inte riktigt förstått Apples storhet, så när det var dags för mig att skaffa ny mobiltelefon för ett tag sedan föll valet på en HTC Wildfire. Att det skulle bli en Android-mobil stod klart från början då jag var trött på iPhone-hysterin. Att det sedan blev den telefon det blev hänger nog sedan mest på dess utseende och storlek.

Skönt att vara lite ytlig ibland… 🙂

Jag tänkte i alla fall att jag skulle tipsa om ett antal bra Android-appar du kan använda till olika ändamål:

Kommentarer

  1. matilda

    hej jag har en exakt lika dan telle jag skulle vilja ha appen “fingerscan” eller vad den nu heter! hur hittar jag den som gratis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.