Gratis teckensnitt

gratis teckensnittEtt snyggt teckensnitt lyfter alltid en produkt. Det skapar dessutom variation för den som producerar att inte alltid köra med samma gamla teckensnitt. Jag har tidigare skrivit några inlägg där jag tipsar om gratis teckensnitt. Tänkte att jag skulle tipsa om ytterligare teckensnitt som du kan använda dig av när du arbetar med trycksaker och webbproduktion.

Tidigare inlägg om gratis teckensnitt är Snygga gratisfonter, Ett gäng snygga typsnitt, Fler gratis typsnitt och Snygga teckensnitt.

Kommentarer

  1. webbdesign robin

    Det var ett riktigt snyggt typsnitt, tack för tipset. Jag skulle bara vilja inflika en synpunkt. Om man vill använda detta typsnitt på webben i form av text (inte som t.ex. en jpg bild) så är det ytterst få som kommer att se det typsnittet eftersom besökarna måste ha det på sin dator för att det ska kunna användas.

    Det finns dock en lösning på det problemet och det heter @fontface och innebär att man skickar med typsnittet med hemsidan och vips kommer 100% av alla att kunna se texten i det typsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.